Dongguan Ibi Precision Technology Co., Ltd.

Flere reparationsmetoder til metalstempling

Efter lang tid-term mekanisk drift, udstanses et stort antal metalplader af metalprægeformen. Selvom der er stempelolie til at spille en smøre- og beskyttelsesrolle, vil der uundgåeligt være problemer. Det ernødvendigt at adskille og reparere i tide,normalt med deltagelse af formproducenten. Naturligvis er graden af ​​skade også opdelt i lille og alvorlig, som skal bestemmes i henhold til reparationsomkostningerne ognødsituationen i produktionscyklussen. Hvis det er for alvorligt, skal matricen udskiftes direkte.

Metal stempling skimmel opstår tilt, løshed, skabelon deformation kan løses en efter en. Når vi vipper, vil det ødelægge integriteten af ​​stemplingsdelene, hvilket gør blankingen ikke-standard, produktdeformation og andre fænomener, først og fremmest analyse af problemet, bevægelsesvinklen er ikke lodret, kan være mellem skabelonerne hoppe ind i skrotet, kan ikke være flad, du kan afmontere formen omorganisering, genkalibrere stillingen; bøde-juster frigangen på begge sider af formen for at gøre den helt rigtig; udskift den deforme skabelon.
Derudover vil metal stempling form være blanking afbøjning, slagtilfælde interferens, matrice deformation og andre problemer, kan repareres en efter en gennem følgende metoder. Den semi-hældningsproblem kan være forårsaget af utilstrækkelig slagstyrke, størrelsen af ​​stansen for tæt på hovedet, hvilket resulterer i en ubalance af sidekræfter, størrelsen af ​​stansen kan forkortes eller øge hællængden, under påvirkning af interferens, kontroller korrekthed af matricestørrelse og -position, kontaktgraden efter kombination, korrektheden af ​​matriceindstilling osv. En af denemmeste måder at gøre dette på er at udskifte matriceholderen, ellers vil de ubalancerede dele blive rettet ved slibning.

Tidligere: 5 primære funktioner i CNC-maskiner

Næste: Har du kontrol?

Del det:

  • Dongguan Ibi Precision Technology Co., Ltd.
  • Dongguan Ibi Precision Technology Co., Ltd.
  • Dongguan Ibi Precision Technology Co., Ltd.