Dongguan Ibi Precision Technology Co., Ltd.

En kort historie om cnc-værktøjsmaskiner

CNC-bearbejdning er forankret i teknologiske fremskridt under den industrielle revolution i midten-1800-tallet, da produktionsvirksomheder begyndte at bruge cam-baseret drejebænke og fræseværktøj i masseproduktion af skydevåben, fabriksudstyr og hverdagsting. I 1940'erne og '50'erne, rudimentærnumerisk styringsbearbejdning i form af m-hulkort begyndte at automatisere adskillige produktionsopgaver, der oprindeligt blev manuelt styret af et team af arbejdere.


Efterhånden som digitale computere og computersoftware blev forbedret i 1970'erne og '80'erne kunne flere produktionsværktøjer automatiseres for at forbedre produktionshastigheden og den samlede effektivitet.


Nu i det 21. århundrede, CAM og CAD software og skæring-Edge CNC-maskiner tillader små produktionshold en omkostning-effektiv strategi til fremstilling af store mængder af komplekse dele. Efterhånden som maskinlæring og kunstig intelligens fortsætter med at udvikle sig, vil fremstillingsindustrien sandsynligvis fortsætte med at optimere og automatisere processer.

082121621401.jpg

Tidligere: No

Næste: Udviklingstendensen og fremtidsud...

Del det:

  • Dongguan Ibi Precision Technology Co., Ltd.
  • Dongguan Ibi Precision Technology Co., Ltd.
  • Dongguan Ibi Precision Technology Co., Ltd.